Hivatalos magyarországi forgalmazó

Aktuális

Ünnepi nyitvatartás

KEDVES PARTNEREINK!

 

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy két ünnep között a Global Union Kft. zárva tart, s ez idő alatt az árukiadás is szünetel.

 

2018. január 2-től a megszokott nyitvatartással üzemelünk.

 

 

Ünnepi köszöntő

KEDVES PARTNEREINK!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánunk!

A KYOCERA ÚJ MFP-I BEZSEBELTÉK A „GOOD DESIGN AWARD”-OT

Hoofddorp, Hollandia – 2017. december 6: A KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) bejelentette, hogy az új A3-as multifunkciós készülékei (MFP), az ECOSYS M8130cidn és az ECOSYS M4132idn megnyerték a „Good Design Award 2017” kitüntetést a „Japán Institute for Design Promotion”-től (JDP).

AZ ECOSYS 25. ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLI A KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS

Hoofddorp, Hollandia – 2017. október 30: A 2017: KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (KYOCERA) az első ECOSYS lézernyomtató megjelenésének 25. évfordulóját ünnepli. Az ECOSYS koncepció egy áttörő innováció, s egyben a környezeti fenntarthatóság új évezredének számít.

 

Negyed évszázados a Global Union

A Global Union Jubileumi évfordulójának alkalmából a csapat egy meglepetéssel készült az ügyvezető igazgató számára, hogy megköszönje az elmúlt 25 év vezetői munkásságát.

HAT KYOCERA KÉSZÜLÉK SZERZETT „2017 SUMMER PICK” DÍJAT A BUYERS LAB JÓVOLTÁBÓL

A színes, illetve monokróm készülékek tökéletes termékként lettek megnevezve a 2017-es Summer Pick díjátadón a Buyers Lab (BLI) által. A Kyocera TASKalfa színes, multifunkciós berendezések (2552ci, 4052ci, 5052ci, 7052ci és 8052ci), illetve az ECOSYS P3055dn mind elismerésre kerültek. A díj szimbolizálja a hardware és a software érdemeit is, amelyek az előzetes tesztekből kifolyólag legjobbnak tekinthetőek a tiszteletteljes kategóriájukban.

Powered by   Webapix