Hivatalos magyarországi forgalmazó

Aktuális

KYOCERA WEBSHOP

Örömmel jelentjük, hogy hivatalosan is elindult az online webáruházunk, a KyoceraPláza.

 

Global Union sikerek a KDIPC 2019-n

A KYOCERA Document Solutions idén is megrendezte a nemzetközi partnereknek szóló KDIPC nevezetű eseményt, amin a disztribútor cégek managerei, illetve a KYOCERA Europe generál vezetősége és a különböző vezetői vettek részt. Cégünket Patkó Zsolt - kereskedelmi-igazagtó -, Károly Zsolt - operatív igazagató -, és Juhász Dorottya - marketing & PR manager - képviselte.

KYOCERA A PRINTER EXPO 2019. ESEMÉNYEN

2019. május 8-án lezajlott a Copy Depo által szervezett hagyományőrző Printer Expo, ami szakma legnagyobb hazai rendezvénye. Számos gyártó közül kiemelkedve a Global Union Kft. a KYOCERA brandet képviselve jelent meg egy exkluzív, a japános stíluselemeket megőrző standdal.
 
 
 
 

A GLOBAL UNION A FENNTARTHATÓSÁGRA ESKÜSZIK

A Global Union maximálisan elkötelezett a környezettudatosság és a fenntarthatóság iránt. Ezt bizonyítja az a lépés is, hogy 2018. nyarán a cég egy komoly stratégiát dolgozott ki KYOCERA Solar divízióval, KYOCERA napelemek telepítéséről. A project 2019.01.31-el hivatalosan is elkészült, ugyanis megtörtént az inverterek telepítése. Mától a Global Union dőzsölhet a napsugarak adta energiában. 

Powered by   Webapix