Hivatalos magyarországi forgalmazó

Aktuális

4 új megfizethető A4 ECOSYS MFP költségtudatos cégeknek

A Kyocera Document Solutions, a világ egyik vezető dokumentumkezelési megoldásokat nyújtó vállalata egy sor megfizethető multifunkciós készüléket dobott piacra. Az új 30-35 oldal/perc sebességű készülékek ideálisak kiváló minőségű, nagy mennyiségű nyomtatáshoz, emellett ezek a nagy teljesítményű eszközök fokozzák a kis- és közepes méretű munkacsoportok termelékenységét.

Energiatakarékos módban is gyorsabb az átlagnál

A Kyocera Document Solutions, a világ egyik vezető dokumentumkezelési-megoldásokat kínáló vállalata újabb Buyers Laboratory (BLI) elismeréssel gazdagodott az FS-2100DN fekete-fehér lézernyomtatónak köszönhetően. A nyomtató ezzel beállt az FS-4100DN, FS-4200DN és FS-4300DN alkotta, ez évben díjazott gépek sorába. A Buyers Laboratory a képalkotási iparág olyan vezető független intézménye, ami versenyképes intelligenciát mér, tesztel és véleményeket összegez.

Kyocera TASKalfa 2550ci

A multifunkciós és gazdaságos környezetbarát A3-as. Kiváló felszereltségű, színes érintőképernyős, a vállalkozás igazi hű társa.

Környezetvédelmi díj a Kyocerától

A Kyocera Document Solutions negyedik alkalommal hirdeti meg a német "Umweltpreis" díjat. A kategóriák győztes projektjei számára 25.000 eurós támogatást jelentenek fenntartható technológiák, koncepciók kidolgozásával és megvalósításával kapcsolatban.

A legújabb FF multifunkciós eszközök

A Kyocera Document Solutions, a világ egyik vezető dokumentum-kezelési megoldásokat kínáló vállalata, három új fekete-fehér multifunkciós eszközt dob a piacra hamarosan. A TASKalfa 3501i, 4501i és 5501i-be egy sor új funkciót építettek az okosabb munkafolyamatok elérése és a kis és nagy munkacsoportok hatékonyabb működése érdekében. A közös technológiának köszönhetően az eszközök felhasználóbarátok és a HyPas által könnyen konfigurálhatók és integrálhatók a meglévő flottákba.

Powered by   Webapix