Hivatalos magyarországi forgalmazó

 

 

Windows frissítések (2019. június ) telepítése esetén hálózati nyomtatási probléma!

A hiba az adott 64 bites WIN10 builden (10.017763) jelentkezik INTEL platformon, ami köthető az up to date build-hez érkezett KB4465065 számú intel cpu mikrokódokat tartalmazó kumulatív frissítéshez. Kizárólag a hálózati nyomtatás feladatokat érinti, láthatóan csomagvesztés okozza. Ezt is csak RAW porton tapasztaljuk. (direct print) Nyomtatáskezelő rendszereknél LPR porton keresztüli kommunikációnál nem tapasztaljuk a hibát. Amennyiben az adott verzióra frissített valaki és telepítette a júniusi összesítő frissítéseket, úgy a rollback funkcióval célszerű visszaállnia az utolsó stabil verzióra a hiba kijavításáig, vagy a problémás update visszavonásáig.

Tehát a hibát nem a nyomtató berendezések okozzák, hanem a Microsoft által kiadott windows frissítés.

 ------------         -------------- ------------         -------------- ------------         

Amennyiben terméktámogatásra van szüksége, az alábbi lehetőségeket tudjuk biztosítani:

Team Viewer

A Team Viewer egy távoli irányításra, illetve csoportmunkára kifejlesztett szoftver. Segítségével a kollégánk rá tud kapcsolódni az Ön számítógépére, és hatékonyan tud segíteni az ilyen jellegű hibák megoldásában. Ön mindent fog látni, amit a kollégánk végez a gépén, és a munka elvégeztével, ha bezárja ezt a programot, a kapcsolat meg fog szakadni.

Kattintson a kék gombra, hogy letölthesse az Ön számítógépéhez tartozó kliens programot. Amennyiben Windows operációs rendszert használ, ez a letöltött állomány telepítés nélkül futtatható.

Online tudástár

A weboldal főmenüjének Támogatás menüpontja alatti, Tudástár almenüből érheti el. Ez egy folyamatosan bővülő infomáció-gyűjtemény, melynek célja, hogy egyaránt hasznos legyen végfelhasználó- és viszonteladó partnereink számára.

Amennyiben keresni szeretne a tudástár tartalmak között, a weboldal jobb felső részén található keresődobozba írja be a kívánt szót vagy kifejezést, és nyomja meg a billentyűzetén az Enter gombot. A találatokat tovább tudja majd szűrni úgy, hogy csak a tudástár témákban megjelenő találatokat mutassa a rendszer (bal oldali szűrők).

Központi hibabejelentő szám

Hívja fel a +36 1 273-0099-es telefonszámot, és mondja el kollégánknak a hibajelenséget.

Előnye:

  • azonnali szóbeli kommunikáció, amennyiben a problémát ismerő kollégánk az adott pillanatban elérhető
Powered by   Webapix